Извештај од учеството во YOTA кампот 2019

На овогодинешниот камп за млади радио аматери кој се одржа во Бугарија, РСМ испрати тим од четворица млади радио аматери: Z33C - Велјан Ѓорѓиов (тим лидер), Z31VAJ - Ване Јованов, Z33RTF - Андреј Мицков и Z35TUN - Андреј Антуновиќ. Во прилог покрај сликите е и извештајот од тим лидерот, Велјан.

Извештај

 
 
 
Вие сте на: Почетна Разно Извештај од учеството во YOTA кампот 2019